Het Boek: Highly Competitive Warehouse Management

Actieplan voor Best-in-class Prestaties

Waarom lijken sommige warehouses moeiteloos te presteren, terwijl andere dagelijks worstelen om de spullen de deur uit te krijgen? Het boek Highly Competitive Warehouse Management ontrafelt de geheimen van topmagazijnen en laat zien hoe ze concurrentievoordeel creëren voor bedrijven.

 

De bijbehorende Warehouse Maturity Scan geeft logistiek en supply chain managers een gereedschap in handen om de huidige staat van hun warehouse te beoordelen. Op basis van de uitkomsten biedt de auteur een systematisch maar flexibel actieplan voor verdere verbetering.

 

Maturity Scan

De Warehouse Maturity Scan legt de basis van Highly Competitive Warehouse Management. Bij aanvang van jouw actieplan berekent de Warehouse Maturity Scan je besparingspotentieel en identificeert de verbeteracties met hoogste prioriteit.

Video Tutorial

Auteur Jeroen van den Berg legt in vier video’s de principes van Highly Competitive Warehouse Management uit. Hoe maak je stap-voor-stap van jouw magazijn een best-in-class warehouse?

Deel 1. Processen verbeteren

Deel 2. Transparantie

Deel 3. Slimme IT

Deel 4. Ketensamenwerking

Aanbevolen door Professionals

 

“Van den Berg laat duidelijk zien, met veel praktische voorbeelden, hoe hedendaagse management tools gebruikt worden voor warehouse management.”

Robert Kaplan, Harvard Business School en ontwikkelaar van de Balanced Scorecard en time-driven activity-based costing

 

“In twee jaar tijd, veranderde Highly Competitive Warehouse Management ons distributiecentrum van underdog in top dog van de luchtmachtketen.”

Majoor Peter van Winkel, Ministerie van Defensie

 

“Jeroen van den Berg laat krachtig zien dat warehouse management – vaak ondergewaardeerd – essentieel is voor het bereiken van hoogstaande operationele en financiële prestaties voor de meeste hedendaagse ondernemingen.”

John Gattorna, Auteur van Dynamic Supply Chains, Australië

Benelux verkoop

 

In de Benelux is Highly Competitive Warehouse Management verkrijgbaar via de lokale boekhandel of via de link bij

managementboek
Highly Competitive Warehouse Management

Internationale verkoop

 

Buiten de Benelux is Highly Competitive Warehouse Management verkrijgbaar via de link bij

amazon
Highly Competitive Warehouse Management

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!